Am dat startul înscrierilor!
Leadership and Professional Skills Course pentru tinerii medici psihiatri

Dragi colegi,

Suntem onorați să anunțăm că am dat startul înscrierilor la Leadership and Professional Skills Course pentru tinerii medici psihiatri, condus de Profesorul Norman Sartorius și Profesorul Sir Graham Thornicroft ce va avea loc la Hotelul Crowne Plaza din București, România.

Cursul va avea loc în perioada 8 – 10 iunie 2023 și este organizat de Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie (ARPP – Comisia Tinerilor Medici Specialiști Psihiatri), în colaborare cu Asociația Medicilor Rezidenți în Psihiatrie din România (AMRPR) și Association for the Improvement of Mental Health Programmes (Asociația pentru Îmbunătățirea Programelor de Sănătate Mintală).

Cursul va avea ca scop dezvoltarea competențelor profesionale și de leadership ale participanților. Este o oportunitate excelentă de a învăța de la doi dintre cei mai proeminenți și influenți psihiatri din lume despre cum să faci prezentări și postere, să citești și să scrii articole științifice, să pregătești o propunere pentru un proiect, să redactezi un curriculum vitae, să moderezi o sesiune și, de asemenea, cum să faci față altor provocări cu care tinerii psihiatri se confruntă.

Cerința obligatorie pentru a participa la curs este cunoașterea limbii engleze la nivel avansat, iar participarea este limitată la 16 locuri.

Procesul de aplicare:

 1. Pentru a aplica, vă rugăm să transmiteți următoarele documente (exclusiv în limba engleză):
  • Curriculum vitae
  • Scrisoare de motivație
  • Scrisoare de recomandare semnată de instituția dvs. care atestă că sunteți medic rezident psihiatru sau dovada calității de medic specialist. Vârsta maximă admisă este de 40 de ani.
 2. Documentele trebuie să fie trimise la adresa: [email protected]
 3. Deadline pentru aplicare: 31 Martie 2023 
 4. Nivelul cunoașterii limbii engleze va fi confirmat prin intermediul apelurilor video online înainte de selecție
 5. Participanții vor fi selectați de către domnii Profesor Norman Sartorius și Profesor Sir Graham Thornicroft

Detalii organizatorice

Perioada: 8-10 iunie 2023
Locația: București, România – Hotel Crowne Plaza
Cazarea: Organizatorii nu vor oferi participanților cazare, dar vă pot ajuta să găsiți camere la prețuri accesibile.
Taxă de participare: Cursul este gratuit pentru participanții selectați! Organizatorii vor organiza o cină cu domnii Profesor Norman Sartorius și Profesor Sir Graham Thornicroft. Dacă doriți să participați, taxa va fi de 60 de euro. Detaliile și plata efectivă a acesteia vor fi discutate după selecția participanților.

Așteptăm cu nerăbdare aplicațiile dumneavoastră și suntem nerăbdători să vă întâlnim în București! Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări. Ne puteți contacta la adresa: [email protected]

COORDONAT DE:

Profesor Norman Sartorius

 

Profesor Sir Graham Thornicroft

 

ORGANIZAT DE:

ARPP logo
AMRPRLOgo
ACTION_Logo_FINAL