Înscrierile s-au închis

Leadership and Professional Skills International Course pentru tinerii medici psihiatri

Dragi colegi, 

Vă informăm că am închis înscrierile pentru Leadership and Professional Skills Course pentru tinerii medici psihiatri, condus de Profesorul Norman Sartorius și Profesorul Sir Graham Thornicroft la Hotel Timișoara din Timișoara, România.

Cursul va avea loc în perioada 20-22 mai 2024 și este organizat de Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie (ARPP), în colaborare cu Asociația Medicilor Rezidenți în Psihiatrie din România (AMRPR), Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara și Association for the Improvement of Mental Health Programmes, Geneva (Asociația pentru Îmbunătățirea Programelor de Sănătate Mintală).

Cursul va avea ca scop dezvoltarea competențelor profesionale și de leadership ale participanților din România și țările alăturate. Este o oportunitate excelentă de a învăța de la doi dintre cei mai proeminenți și influenți psihiatri din lume despre cum să faci prezentări și postere, să citești și să scrii articole științifice, să pregătești o propunere pentru un proiect, să redactezi un curriculum vitae, să moderezi o sesiune și, de asemenea, cum să faci față altor provocări cu care tinerii psihiatri se confruntă. 

Cerința obligatorie pentru a participa la curs este cunoașterea limbii engleze la nivel avansat, iar participarea este limitată la 16 locuri.

Procesul de aplicare: 

 1. Pentru a aplica, vă rugăm să transmiteți următoarele documente (exclusiv în limba engleză):
  • Curriculum vitae
  • Scrisoare motivațională
  • Scrisoare de recomandare semnată, de la instituția dumneavoastră, care atestă că sunteți medic rezident psihiatru sau a absolvirii celor 5 ani de pregătire în vederea obținerii statutului de medic specialist (vârsta maximă de 40 de ani)
 2. Documentele trebuie să fie trimise la adresa: [email protected]
 3. Deadline pentru aplicare: Înscrierile s-au închis
 4. Nivelul cunoașterii limbii engleze va fi confirmat prin intermediul apelurilor video online înainte de selecție
 5. Participanții vor fi selectați de către domnii Profesor Norman Sartorius și Profesor Sir Graham Thornicroft

Detalii organizatorice

 Perioada: 20-22 mai 2024
Locația: Timișoara, România – Hotel Timișoara 
Cazarea: Organizatorii nu vor oferi participanților cazare, dar vă pot ajuta să găsiți camere la prețuri accesibile
Taxă de participare: Cursul este gratuit pentru participanții selectați! Se va organiza o cină cu domnii Profesor Norman Sartorius și Profesor Sir Graham Thornicroft. Dacă doriți să participați, taxa va fi de 50 de euro.
Disclaimer: Cursul de Leadership și a 16-a ediție a Conferinței Naționale de Psihiatrie vor avea loc consecutiv, dorindu-ne ca participanții selectați pentru curs să poată participa la ambele evenimente (taxa de participare la CNP nu este inclusă).

Așteptăm cu nerăbdare aplicațiile dumneavoastră și suntem nerăbdători să vă întâlnim în Timișoara! Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări. Ne puteți contacta la adresa: [email protected]

COORDONAT DE:

Profesor Norman Sartorius

Profesor Sir Graham Thornicroft

Comitet local de organizare:
Președinte: Conf. Univ. Dr. Cătălina Giurgi-Oncu

Dr. Ioana Riviș
Asist. Univ. Dr. Oana Neda-Stepan
Dr. Dănuț Mihalca
Dr. Aida Cerbe
Dr. Adrian Crețu

ORGANIZAT DE:

SIGLA ARPP
AMRPRLOgo
ACTION_Logo_FINAL
cropped-Logo-UMFT-e1657721205303