speaker-photo

Dr. Cristian Erdei

Dr. Cristian Erdei

Sunt medic specialist psihiatru, psihoterapeut în specialitatea “Psihoterapii cognitive și comportamentale”, consilier pentru dezvoltare personală și formator. În ultimii 13 ani, am lucrat ca psihiatru și psihoterapeut în ședințe individuale și de grup. De asemenea, am fost trainer în foarte multe ateliere și tabere, pe teme actuale de psihologie și psihoeducație.

Cred că există câteva lucruri magice pe lumea asta, iar unul dintre ele este atunci cand îţi deschizi sufletul în faţa cuiva, te simți înţeles şi acceptat, iar pentru câteva clipe nu te mai simţi singur. Şi toate astea fară ca celălalt să-ţi rezolve problema sau să scoată măcar o vorbă.

Am avut un vis secret, la care mă gândesc de peste 20 ani: să construiesc, într-o zonă turistică, un loc care să fie un fel de centru de vindecare sufletească profundă. Unde oameni obosiţi şi pesimişti să se regăsească, vindecaţi de natură, apropiere umană şi linişte. Iar acum acest vis s-a transformat în realitate, sub forma centrului de psihoterapie și dezvoltare personală din comuna Ciucea, județul Cluj, unde activez. Nu pot fi vreodată destul de recunoscător pentru asta.

 

Sunt convins că dacă renunţăm să încercăm să-i schimbăm pe ceilalţi şi avem curajul să ne căutăm propriul drum, indiferent care va fi acela, am reuşi să ne eliberăm de teamă şi am fi mult mai aproape unii de alţii. Nu e nimic mai important decât asta.