TAXE DE PARTICIPARE

Înainte de a accesa butonul de ÎNREGISTRARE, vă rugăm să vă asigurați că aveți la îndemână următoarele:

  • Scan sau poză cu certificatul de liberă practică și CUIM-ul pentru Medicii primari și specialiști
  • Scan sau poză cu carnetul de rezident pentru Medicii rezidenți
  • Scan sau poză cu cuponul de pensie pentru Medicii pensionari
  • Scan sau poză cu certificatul, diploma de studii, adeverința sau atestatul pentru Psihologi sau alte grade profesonale

Plata taxei de participare se va face online cu cardul.

În cazul în care doriți să plătiți taxa prin transfer bancar, o puteți face în contul IBAN: RO13 CECEB 503 43 RON 065 0202, deschis la CEC BANK SUC. COTROCENI.

Dacă după finalizarea completării formularului de înscriere nu s-a făcut redirecționarea către plată sau din motive tehnice ați sărit peste acest pas, vă rugăm să accesați linkul următor: https://evenimente-arpp.ro/shop/ – este necesară logarea în cont.

Pentru participanții de la Conferința Națională de Psihiatrie 2023, conturile au fost păstrate și pot fi accesate pentru finalizarea înscrierii la Conferința Națională de Psihiatrie 2024: https://evenimente-arpp.ro/shop/ . Dacă nu mai țineți minte parola, o puteți reseta oricând accesând butonul de Am uitat parola din formularul de Login.

Până la data de 17 martie 2024, înscrierea este disponibilă doar pentru participarea fizică. Ulterior se pot face înscrieri și pentru participare ONLINE. Dacă alegeți varianta de participare ONLINE și ulterior decideți să participați FIZIC, se va plăti diferența de taxă de la ONLINE la FIZIC, conform taxei din data anunțării modificării tipului de participare.

Înscrierile s-au închis, vă mulțumim pentru participare!

Diplomele vor fi disponibile online începând cu 3 iunie 2024!

Anulări și rambursări 
Condiții anulări & rambursări taxe de înregistrare:
Anularea înregistrării până la data de 14 aprilie 2024:
Suma rambursată va reprezenta un cumul de 75% din suma achitată.

Anularea înregistrării începând cu 15 aprilie 2024:
Nu vor mai fi efectuate rambursări ale taxei de participare.

Rambursarea taxei de înregistrare: 
Sumele corespunzătoare taxelor de înregistrare anulate vor fi rambursate în termen de 30 de zile de la încheierea evenimentului.