speaker-photo

Dr. Gabriella Bondoc

Dr. Gabriella Bondoc

 

Dr. Gabriella Bondoc este medic psihiatru primar, psihoterapeut și fondatoare a uneia dintre cele mai de succes și mai mari clinici de sănătate mintală din România: Clinica Hope.

 

Dr. Gabriella Bondoc are un interes profesional în psihoterapia pentru persoanele care suferă de Tulburare Bipolară și Tulburare de Personalitate Borderline. Din acest motiv, ea a construit programe de tratament conform ghidurilor și recomandărilor internaționale pentru unele dintre cele mai dificile tulburări mintale: Tulburarea Borderline de Personalitate, Tulburarea Bipolară și Schizofrenia.

 

Dr. Gabriella Bondoc este Președintele Asociației Române de Terapie Dialectico-Comportamentală (ARTDC). Interesul ei pentru Tulburarea de Personalitate Borderline și DBT a făcut-o să organizeze în România în 2016 primul program DBT și traininguri de abilități pentru pacienți. Ca parte a ARTDC, ea a organizat primul training intensiv DBT din România.

Ea este fondatoarea Clinicii Hope, cu 5 clinici deschise până acum, 3 în București, 1 clinica în Cluj si 1 clinica in Iasi. Planurile sunt de a crește numărul de clinici în următorii ani în marile orașe și de a oferi mai mult acces la servicii de sănătate mintală de calitate!

 

Dr. Gabriella Bondoc este membru acreditat al:

– Colegiului Medicilor București, Colegiului Medicilor din România

– Asociația Română de Analiză tranzacțională (ARAT)

– Federația Română de Psihoterapie (FRP)

– Asociația Europeană de Analiză Tranzacțională (EATA)