speaker-photo

Dr. Gabriella Bondoc

Dr. Gabriella Bondoc

 

Dr. Gabriella Bondoc este medic psihiatru primar, psihoterapeut și fondatoare a uneia dintre cele mai de succes și mai mari clinici de sănătate mintală din România: Clinica Hope.

 

Dr. Gabriella Bondoc are un interes profesional ├«n psihoterapia pentru persoanele care sufer─â de Tulburare Bipolar─â ╚Öi Tulburare de Personalitate Borderline. Din acest motiv, ea a construit programe de tratament conform ghidurilor ╚Öi recomand─ârilor interna╚Ťionale pentru unele dintre cele mai dificile tulbur─âri mintale: Tulburarea Borderline de Personalitate, Tulburarea Bipolar─â ╚Öi Schizofrenia.

 

Dr. Gabriella Bondoc este Pre╚Öedintele Asocia╚Ťiei Rom├óne de Terapie Dialectico-Comportamental─â (ARTDC). Interesul ei pentru Tulburarea de Personalitate Borderline ╚Öi DBT a f─âcut-o s─â organizeze ├«n Rom├ónia ├«n 2016 primul program DBT ╚Öi traininguri de abilit─â╚Ťi pentru pacien╚Ťi. Ca parte a ARTDC, ea a organizat primul training intensiv DBT din Rom├ónia.

Ea este fondatoarea Clinicii Hope, cu 5 clinici deschise până acum, 3 în București, 1 clinica în Cluj si 1 clinica in Iasi. Planurile sunt de a crește numărul de clinici în următorii ani în marile orașe și de a oferi mai mult acces la servicii de sănătate mintală de calitate!

 

Dr. Gabriella Bondoc este membru acreditat al:

ÔÇô Colegiului Medicilor Bucure╚Öti, Colegiului Medicilor din Rom├ónia

ÔÇô Asocia╚Ťia Rom├ón─â de Analiz─â tranzac╚Ťional─â (ARAT)

ÔÇô Federa╚Ťia Rom├ón─â de Psihoterapie (FRP)

ÔÇô Asocia╚Ťia European─â de Analiz─â Tranzac╚Ťional─â (EATA)